Hubert Gonera

Głową w chmurach, nogami mocno na ziemi. Lubi wytyczać nowe drogi w polskiej turystyce, marketingu i kulinariach. Stosuje dewizę doradzamy tylko takie rozwiązania, które potrafimy wdrożyć i wiemy, że działają. Absolwent turystyki i rekreacji oraz filozofii na Uniwersytecie Adama
Mickiewicza w Poznaniu. Pierwsze szlify w turystyce zdobywał w Las Vegas i na Korsyce. Odpowiedzialny za sukces landbrand na polu turystyki, marki i kulinariów. Współtwórca pierwszych w Polsce strategii rozwoju turystyki, szlaków turystyki kulinarnej, sieciowych działań promujących turystykę i gastronomię. Jego autorskimi pomysłami są miedzy innymi Noc Restauracji, Kulinarny Poznań, Kolej na Wielkopolskie Smaki, Nowe Muzeum. Uważa, że uczymy się całe życie, a turystyka, branding i kulinaria stwarzają ku temu najlepsze sposobności. Jest jednym z fundatorów Tasting Poland – Fundacji promocji polskie kultury, gospodarki, kuchni i turystyki.